Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc sportul F.C. South Park
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Caba bereikt de bal nog maar net als eerste. Caba geeft een hoge lob. Ostahi kopt de bal weg. Copaci is nu in balbezit. Copaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - F.C. South Park 1:0

18e minuut.
Diacon rent richting de bal. Costea verovert de bal door een tackle van achteren. Costea speelt de bal door. Ostahi heeft problemen om de bal te vangen. Ostahi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sportul 51%, F.C. South Park 49%.
fc sportul - F.C. South Park 1:0

52e minuut.
Mirza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirza geeft een hoge lob. Pşenicica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîc verovert de bal door een tackle van achteren. Bîc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cozubschi is nu in balbezit. Cozubschi geeft de bal voor. Andriucă is nu in balbezit. Andriucă draait met de bal, schiet en ... Jaghiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc sportul - F.C. South Park 1:1

69e minuut.
Mirza is nu in balbezit. Mirza speelt de bal door. Daar is Ostahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andriucă is nu in balbezit. Andriucă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - F.C. South Park 1:2

73e minuut.
Deleu geeft een lange en hoge pass. Caba probeert de bal aan de voet te houden. Costea is nu in balbezit. Diacon onderschept slim de pass. Diacon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ostahi kopt de bal weg. Colobin is nu in balbezit. Colobin geeft een lange en hoge pass. Daar is Cotea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cononenco rent richting de bal. Afanasii verovert de bal door een tackle van achteren. Afanasii speelt de bal door. Deleu rent richting de bal. Deleu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Diacon rent richting de bal. Diacon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colobin de bal. Copaci rent richting de bal. Copaci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Teaca onderschept slim de pass. Teaca geeft de bal voor. Klungelig pakt Mirza de bal. Diacon is nu in balbezit. Diacon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sportul 42%, F.C. South Park 58%.
fc sportul - F.C. South Park 1:2