Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tfugyh DAAC Hermes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Todoroglo rent richting de bal. Colivan is nu in balbezit. Colivan passt de bal met de wreef. Pîrţac rent richting de bal. Pîrţac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tfugyh - DAAC Hermes 1:0

15e minuut.
Barboroş met een sublieme pass. Todoroglo met een sublieme pass. Burlaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Colivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colivan schiet op doel. Hortolomei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Jorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogora onderschept slim de pass. Pogora probeert naar een medespeler te passen. Stici is nu in balbezit. Stici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tfugyh 62%, DAAC Hermes 38%.
tfugyh - DAAC Hermes 1:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Baculea de bal onder controle te krijgen. Burlaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogora bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlaca verovert de bal door een tackle van achteren. Burlaca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hortolomei trapt de bal weg. Daar is Jorza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colivan schiet op doel. Hortolomei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Grimberg onderschept slim de pass. Grimberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ninicu met de inworp. Jorza geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Stici bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungu is nu in balbezit. Stici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stici krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Malcoci is nu in balbezit. Ninicu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malcoci. Malcoci krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pogora geeft een hoge lob. Todoroglo kopt de bal weg. Grimberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stici is nu in balbezit. Stici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tfugyh 64%, DAAC Hermes 36%.
tfugyh - DAAC Hermes 1:0