Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bodea Sport F.C. South Park
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu passt de bal met de wreef. Daar is Cristal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andriucă onderschept slim de pass. Andriucă haalt uit met een fantastische trap. Calmîcov bokst de bal weg.

9e minuut.
Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. Beniuc rent richting de bal. Beniuc met een sublieme pass. Cernian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cristal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristal passt de bal in één keer door. Bucur met een sublieme pass. Beniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniuc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bîzgu rent richting de bal. Bîzgu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - F.C. South Park 1:0

39e minuut.
Daar is Bîc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristal geeft een hoge lob. Daar is Lencovschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîzgu rent richting de bal. Bîzgu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Andriucă kopt de bal weg. Bîc rent richting de bal. Bucur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bucur moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bucur schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bodea Sport 48%, F.C. South Park 52%.
FC Bodea Sport - F.C. South Park 1:0

47e minuut.
Teaca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beniuc. Teaca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teaca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şuliga rent richting de bal. Bîc verovert de bal door een tackle van achteren. Bîc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bodea Sport - F.C. South Park 1:1

65e minuut.
Andriucă passt de bal in één keer door. Bîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîc schiet op doel. Ojoga probeert de bal aan de voet te houden. Calmîcov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - F.C. South Park 1:2

70e minuut.
Mirza rent richting de bal. Cernian verovert de bal door een tackle van achteren. Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lencovschi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bodea Sport 61%, F.C. South Park 39%.
FC Bodea Sport - F.C. South Park 1:2