Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ldm fc sportul
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Becher met een sublieme pass. Bernic geeft een hoge lob. Nedelea rent richting de bal. Petraru is nu in balbezit. Petraru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ostahi geeft een hoge lob. Copaci is nu in balbezit. Tamazlicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Copaci verovert de bal door een tackle van achteren. Copaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Buian rent richting de bal. Zvanţ onderschept slim de pass. Zvanţ met een sublieme pass. Nedelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ldm - fc sportul 1:0

32e minuut.
Crociac met een harde bal richting middenveld. Buian geeft een hoge lob. Tamazlicaru kopt de bal weg. Diacon heeft problemen om de bal te vangen. Diacon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ldm - fc sportul 1:1

34e minuut.
Buian passt de bal zonder na te denken. Ostahi rent richting de bal. Nedelea begaat een overtreding. Nedelea krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Baciurin probeert naar een medespeler te passen. Diacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacon haalt uit met een fantastische trap. Copaci heeft problemen om de bal te vangen. Copaci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ldm 45%, fc sportul 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ldm - fc sportul 1:1

55e minuut.
Antir speelt de bal door. Copaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Copaci verovert de bal door een tackle van achteren. Copaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cotea speelt de bal door. Diacon rent richting de bal. Diacon passt de bal met de wreef. Copaci rent richting de bal. Copaci schiet op doel. Crociac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ldm 39%, fc sportul 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ldm - fc sportul 1:1
ldm