Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc sportul ldm
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gnaciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zvanţ kan de bal niet met de borst controleren. Ostahi is nu in balbezit. Barlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Zvanţ probeert naar een medespeler te passen. Nedelea heeft problemen om de bal te vangen. Pîlîci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelea onderschept slim de pass. Nedelea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diacon heeft problemen om de bal te vangen. Antir rent richting de bal. Diacon begaat een overtreding. Diacon krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvanţ is nu in balbezit. Zvanţ passt de bal met de wreef. Copaci is nu in balbezit. Copaci schiet op doel. Crociac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crociac met een sublieme pass. Diacon is nu in balbezit. Antir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antir krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Antir bereikt de bal nog maar net als eerste. Buian onderschept slim de pass. Buian passt de bal met de wreef. Copaci is nu in balbezit. Copaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cotea met een snelle inworp. Diacon rent richting de bal. Antir is nu in balbezit. Diacon verovert de bal door een tackle van achteren. Diacon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Afanasii is nu in balbezit. Afanasii passt de bal zonder na te denken. Barlan probeert naar een medespeler te passen. Zvanţ rent richting de bal. Zvanţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sportul 58%, ldm 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc sportul - ldm 0:0

66e minuut.
Copaci passt de bal met de wreef. Diacon is nu in balbezit. Diacon passt de bal met de wreef. Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotea geeft een hoge lob. Crociac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sportul 55%, ldm 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc sportul - ldm 0:0