Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zimbru FC DAAC Hermes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Todoroglo rent richting de bal. Fleancu verovert de bal door een tackle van achteren. Fleancu probeert naar een medespeler te passen. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gusalo speelt de bal door. Manole rent richting de bal. Manole met een sublieme pass. Danilişin rent richting de bal. Danilişin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zimbru FC - DAAC Hermes 1:0

17e minuut.
Negreba bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreba geeft een hoge lob. Mandu kopt de bal weg. Stici is nu in balbezit. Stici schiet op doel. Alupoaicei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Negreba is nu in balbezit. Fleancu verovert de bal door een tackle van achteren. Fleancu passt de bal zonder na te denken. Danilişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilişin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zimbru FC - DAAC Hermes 2:0

25e minuut.
Mandu verovert de bal door een tackle van achteren. Mandu passt de bal zonder na te denken. Negreba rent richting de bal. Fleancu verovert de bal door een tackle van achteren. Fleancu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fleancu speelt de bal door. Danilişin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carasev. Carasev krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gusalo rent richting de bal. Fleancu is nu in balbezit. Fleancu speelt de bal door. Danilişin heeft problemen om de bal te vangen. Danilişin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbru FC 43%, DAAC Hermes 57%.
Zimbru FC - DAAC Hermes 2:0

49e minuut.
Carasev speelt de bal door. Jorza rent richting de bal. Gusalo begaat een overtreding. Gusalo krijgt een gele kaart. Jorza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jorza kan niet meer verder spelen. Ojevan komt het veld opgelopen. Burlaca met een snel genomen vrije trap. Guler bereikt de bal nog maar net als eerste. Guler geeft de bal voor. Galiperin kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stici is nu in balbezit. Stici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zimbru FC - DAAC Hermes 2:1

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Fleancu de bal onder controle te krijgen. Ojevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stici rent richting de bal. Ojevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojevan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fleancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreba onderschept slim de pass. Negreba passt de bal met de wreef. Danilişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilişin schiet op doel. De bal raakt de paal. Hortolomei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Todoroglo is nu in balbezit. Todoroglo met een sublieme pass. Stici is nu in balbezit. Ojevan rent richting de bal. Ojevan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Burlaca rent richting de bal. Burlaca probeert naar een medespeler te passen. Stici is nu in balbezit. Ojevan is nu in balbezit. Ojevan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gusalo de bal. Ojevan rent richting de bal. Ojevan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Guler is nu in balbezit. Guler geeft de bal voor. Stici rent richting de bal. Ojevan is nu in balbezit. Ojevan draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbru FC 64%, DAAC Hermes 36%.
Zimbru FC - DAAC Hermes 2:1