Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MASAJ ANDREI tfugyh
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Pogora rent richting de bal. Pogora geeft de bal voor. Ţîgui heeft problemen om de bal te vangen. Pîrţac rent richting de bal. Pîrţac schiet op doel. Cernebeţchi bokst de bal weg.

12e minuut.
Cural speelt de bal door. Botez is nu in balbezit. Pogora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pogora krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Chira rent richting de bal. Cirhan is nu in balbezit. Cirhan probeert naar een medespeler te passen. Botez is nu in balbezit. Botez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Baboglo verovert de bal door een tackle van achteren. Baboglo kan de bal niet met de borst controleren. Baboglo passt de bal met de wreef. Botez is nu in balbezit. Botez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chersei geeft de bal voor. Cural is nu in balbezit. Cural passt de bal zonder na te denken. Cirhan is nu in balbezit. Cirhan haalt uit met een fantastische trap. Bajurian bokst de bal weg.

42e minuut.
Cirhan is nu in balbezit. Cirhan met een sublieme pass. Grimberg geeft een lange en hoge pass. Colivan is nu in balbezit. Colivan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASAJ ANDREI 41%, tfugyh 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MASAJ ANDREI - tfugyh 0:0

47e minuut.
Baboglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorlenco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baboglo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cural wilt de vrije trap nemen. Malcoci kopt de bal weg. Bajurian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Tabuica is nu in balbezit. Tabuica geeft een lange en hoge pass. Cemărtan kan de bal niet met de borst controleren. Chira is nu in balbezit. Chira geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ţîgui kopt de bal weg. Cirhan is nu in balbezit. Cirhan passt de bal zonder na te denken. Botez rent richting de bal. Botez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Botez kan de bal niet met de borst controleren. Jungu is nu in balbezit. Botez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Botez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Malcoci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chersei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chersei speelt de bal door. Cirhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirhan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gorlenco met de inworp. Jungu met een sublieme pass. Colivan rent richting de bal. Pîrţac rent richting de bal. Pîrţac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chira verovert de bal door een tackle van achteren. Cirhan rent richting de bal. Gorlenco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gorlenco krijgt een gele kaart. Cirhan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cirhan kan niet meer verder spelen. Calaşnic komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chira neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASAJ ANDREI 33%, tfugyh 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MASAJ ANDREI - tfugyh 0:0