Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc sportul FC Bodea Sport
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Afanasii de bal onder controle te krijgen. Cernian is nu in balbezit. Cernian passt de bal zonder na te denken. Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzgu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cernian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian passt de bal in één keer door. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. Jaghiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - FC Bodea Sport 0:1

18e minuut.
Gherghiţă is nu in balbezit. Gherghiţă geeft de bal voor. Becher is nu in balbezit. Bîzgu onderschept slim de pass. Bîzgu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Buimistru kan de bal niet met de borst controleren. Deleu met een sublieme pass. Cristal rent richting de bal. Copaci verovert de bal door een tackle van achteren. Copaci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calmîcov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Cernian speelt de bal door. Klungelig pakt Pşenicica de bal. Bîzgu verovert de bal door een tackle van achteren. Bîzgu draait met de bal, schiet en ... Jaghiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - FC Bodea Sport 0:2

40e minuut.
Becher onderschept slim de pass. Becher geeft een lange en hoge pass. Şuliga is nu in balbezit. Copaci onderschept slim de pass. Copaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Cahan is nu in balbezit. Cahan geeft de bal voor. Pîlîci rent richting de bal. Bîzgu onderschept slim de pass. Bîzgu draait met de bal, schiet en ... Jaghiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sportul 58%, FC Bodea Sport 42%.
fc sportul - FC Bodea Sport 0:2

47e minuut.
Gherghiţă passt de bal met de wreef. Cernian rent richting de bal. Cernian speelt de bal door. Bîzgu rent richting de bal. Bîzgu schiet op doel. Jaghiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Cernian kopt de bal weg. Pîlîci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzgu verovert de bal door een tackle van achteren. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - FC Bodea Sport 0:3

56e minuut.
Deleu is nu in balbezit. Deleu passt de bal zonder na te denken. Ojoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacon verovert de bal door een tackle van achteren. Diacon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Diacon is nu in balbezit. Diacon passt de bal in één keer door. Şuliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Copaci onderschept slim de pass. Copaci draait met de bal, schiet en ... Calmîcov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Copaci is nu in balbezit. Copaci schiet op doel. Calmîcov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - FC Bodea Sport 1:3

70e minuut.
Beniuc speelt de bal door. Diacon rent richting de bal. Diacon speelt de bal door. Copaci rent richting de bal. Copaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ostahi geeft een hoge lob. Cotea rent richting de bal. Gherghiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gherghiţă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sportul 50%, FC Bodea Sport 50%.
fc sportul - FC Bodea Sport 1:3