Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bodea Sport fc sportul
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Cernian verovert de bal door een tackle van achteren. Cernian passt de bal in één keer door. Pîlîci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostahi rent richting de bal. Gherghiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostahi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Ostahi is nu in balbezit. Cernian onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becher. Becher krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Beniuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernian met een sublieme pass. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. Plindău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - fc sportul 1:0

19e minuut.
Beniuc met een sublieme pass. Ostahi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bîzgu. Bîzgu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Deleu draait met de bal, schiet en ... Daar is Vudu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vudu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Becher onderschept slim de pass. Inworp. Buimistru met een snelle inworp. Cernian is nu in balbezit. Cernian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Diacon passt de bal in één keer door. Copaci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şuliga. Şuliga krijgt een gele kaart. Copaci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Diacon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Beniuc rent richting de bal. Beniuc geeft een hoge lob. Gherghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Buimistru bereikt de bal nog maar net als eerste. Buimistru geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Copaci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cotea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vudu. Vudu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Şuliga is nu in balbezit. Şuliga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buimistru de bal. Becher bereikt de bal nog maar net als eerste. Becher geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Vudu rent richting de bal. Vudu geeft de bal voor. Ostahi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bîzgu rent richting de bal. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bodea Sport 54%, fc sportul 46%.
FC Bodea Sport - fc sportul 1:0

47e minuut.
Deleu rent richting de bal. Baiesu verovert de bal door een tackle van achteren. Baiesu speelt de bal door. Bîzgu rent richting de bal. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Diacon rent richting de bal. Diacon geeft een hoge lob. Şuliga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Copaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Copaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bodea Sport - fc sportul 1:1

70e minuut.
Ojoga is nu in balbezit. Diacon onderschept slim de pass. Diacon geeft de bal voor. Copaci rent richting de bal. Copaci schiet op doel. Calmîcov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pşenicica de bal onder controle te krijgen. Luciac rent richting de bal. Cernian onderschept slim de pass. Cernian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - fc sportul 2:1

75e minuut.
Luciac rent richting de bal. Luciac met een sublieme pass. Copaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacon rent richting de bal. Diacon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bodea Sport - fc sportul 2:2

85e minuut.
Buimistru probeert naar een medespeler te passen. Bucur rent richting de bal. Bucur probeert naar een medespeler te passen. Bîzgu rent richting de bal. Bîzgu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - fc sportul 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bodea Sport 50%, fc sportul 50%.
FC Bodea Sport - fc sportul 3:2