Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ldm F.C. South Park
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozubschi met een snelle inworp. Barlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcian onderschept slim de pass. Mihalcian geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mirza rent richting de bal. Mihalcian rent richting de bal. Mihalcian met een sublieme pass. Bîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Antir speelt de bal door. Zvanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvanţ passt de bal met de wreef. Nedelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cononenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cononenco heeft problemen om de bal te vangen. Bernic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernic krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Antir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antir met een snel genomen vrije trap. Colobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelea rent richting de bal. Nedelea draait met de bal, schiet en ... Cuţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ldm - F.C. South Park 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ldm 46%, F.C. South Park 54%.
ldm - F.C. South Park 1:0

53e minuut.
Antir geeft een lange en hoge pass. Caba kopt de bal weg. Daar is Antir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihalcian rent richting de bal. Mihalcian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ldm - F.C. South Park 1:1

67e minuut.
Teaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costea rent richting de bal. Costea passt de bal met de wreef. Nedelea is nu in balbezit. Nedelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Antir is nu in balbezit. Mihalcian onderschept slim de pass. Mihalcian passt de bal in één keer door. Bîc is nu in balbezit. Bîc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cozubschi kan de bal niet met de borst controleren. Cozubschi met een sublieme pass. Cononenco heeft problemen om de bal te vangen. Cononenco schiet op doel. Crociac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ldm 50%, F.C. South Park 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ldm - F.C. South Park 1:1
ldm