Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tfugyh Zimbru FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Tabuica heeft problemen om de bal te vangen. Grimberg met een sublieme pass. Cemărtan is nu in balbezit. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pogora bereikt de bal nog maar net als eerste. Satulov rent richting de bal. Pogora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pogora krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Fleancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleancu passt de bal in één keer door. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin schiet op doel. Tabuica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Manole geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajurian met een sublieme pass. Gusalo kopt de bal weg. Fleancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleancu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Pîrţac de bal. Satulov rent richting de bal. Pogora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Satulov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Satulov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Pogora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Satulov zijn tegenspeler op de grond. Pogora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pogora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Catrinescu de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cemărtan neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pîrţac is nu in balbezit. Pîrţac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tfugyh - Zimbru FC 1:0

40e minuut.
Cemărtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandu onderschept slim de pass. Mandu geeft de bal voor. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tfugyh 67%, Zimbru FC 33%.
tfugyh - Zimbru FC 1:0

59e minuut.
Jungu onderschept slim de pass. Colivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colivan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Galiperin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
tfugyh - Zimbru FC 2:0

70e minuut.
Pîrţac kopt de bal weg. Foht probeert naar een medespeler te passen. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin haalt uit met een fantastische trap. Bajurian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tfugyh - Zimbru FC 2:1

73e minuut.
Jungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungu met een sublieme pass. Catrinescu kan de bal niet met de borst controleren. Pîrţac verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrţac schiet op doel. Alupoaicei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tfugyh 56%, Zimbru FC 44%.
tfugyh - Zimbru FC 2:1