Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zimbru FC F.C. South Park
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Andriucă passt de bal in één keer door. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea met een sublieme pass. Bîc is nu in balbezit. Bîc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Andriucă passt de bal zonder na te denken. Galiperin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîc onderschept slim de pass. Bîc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zimbru FC - F.C. South Park 0:1

32e minuut.
Cononenco met een sublieme pass. Andriucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Foht legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foht krijgt een gele kaart. Andriucă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andriucă neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Alupoaicei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbru FC 61%, F.C. South Park 39%.
Zimbru FC - F.C. South Park 0:1

50e minuut.
Galiperin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiperin geeft een hoge lob. Danilişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilişin draait met de bal, schiet en ... Cuţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zimbru FC - F.C. South Park 1:1

70e minuut.
Cozubschi controleert de bal met de borst. Cozubschi geeft een lange en hoge pass. Daar is Foht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zimbru FC - F.C. South Park 1:2

74e minuut.
Mirza probeert de bal aan de voet te houden. Fleancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleancu probeert naar een medespeler te passen. Danilişin rent richting de bal. Danilişin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mirza rent richting de bal. Gusalo verovert de bal door een tackle van achteren. Gusalo probeert naar een medespeler te passen. Danilişin rent richting de bal. Danilişin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cuţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zimbru FC - F.C. South Park 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbru FC 37%, F.C. South Park 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zimbru FC - F.C. South Park 2:2