Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAAC Hermes FC Bodea Sport
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Gurschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurschi geeft de bal voor. Stici probeert de bal aan de voet te houden. Jorza is nu in balbezit. Jorza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Burlaca met een snelle inworp. Cernian rent richting de bal. Cernian passt de bal in één keer door. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Cernian rent richting de bal. Cernian passt de bal in één keer door. Bîzgu heeft problemen om de bal te vangen. Bîzgu schiet op doel. Hortolomei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAAC Hermes - FC Bodea Sport 0:1

17e minuut.
Gurschi met een sublieme pass. Inworp. Cahan met de inworp. Cernian is nu in balbezit. Cernian passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Stici is nu in balbezit. Jorza is nu in balbezit. Cristal verovert de bal door een tackle van achteren. Stici onderschept slim de pass. Stici schiet op doel. Calmîcov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Burlaca met een sublieme pass. Ninicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninicu speelt de bal door. Stici rent richting de bal. Stici haalt uit met een fantastische trap. Calmîcov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ninicu met een sublieme pass. Stici is nu in balbezit. Cristal onderschept slim de pass. Jorza verovert de bal door een tackle van achteren. Jorza draait met de bal, schiet en ... Calmîcov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Beniuc speelt de bal door. Burlaca rent richting de bal. Bîzgu verovert de bal door een tackle van achteren. Bîzgu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Orzu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAAC Hermes 47%, FC Bodea Sport 53%.
DAAC Hermes - FC Bodea Sport 0:1

46e minuut.
Cernian passt de bal zonder na te denken. Baiesu rent richting de bal. Baiesu geeft de bal voor. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu draait met de bal, schiet en ... Paal! Hortolomei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Gurschi speelt de bal door. Stici is nu in balbezit. Jorza is nu in balbezit. Jorza draait met de bal, schiet en ... Calmîcov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DAAC Hermes - FC Bodea Sport 1:1

65e minuut.
Baiesu passt de bal met de wreef. Daar is Beniuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beniuc speelt de bal door. Cernian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian met een sublieme pass. Hortolomei bokst de bal weg.

72e minuut.
Gherghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghiţă geeft een hoge lob. Beniuc speelt de bal door. Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAAC Hermes 46%, FC Bodea Sport 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DAAC Hermes - FC Bodea Sport 1:1