Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bodea Sport DAAC Hermes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Ojoga is nu in balbezit. Ojoga geeft de bal voor. Bîzgu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jorza rent richting de bal. Jorza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Cristal rent richting de bal. Jorza onderschept slim de pass. Jorza speelt de bal door. Klungelig pakt Stici de bal. Stici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - DAAC Hermes 0:1

14e minuut.
Cahan passt de bal zonder na te denken. Todoroglo controleert de bal met de borst. Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian haalt uit met een fantastische trap. Hortolomei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cernian passt de bal met de wreef. Gurschi is nu in balbezit. Burlaca is nu in balbezit. Burlaca geeft de bal voor. Cristal kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Cernian onderschept slim de pass. Cernian met een sublieme pass. Carasev rent richting de bal. Bîzgu verovert de bal door een tackle van achteren. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bodea Sport 56%, DAAC Hermes 44%.
FC Bodea Sport - DAAC Hermes 0:1

62e minuut.
Cristal kopt de bal weg. Gurschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cahan. Cahan krijgt een gele kaart. Gurschi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gurschi kan niet meer verder spelen. Machedonschi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Stici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorza onderschept slim de pass. Stici is nu in balbezit. Stici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cahan zal de hoekschop nemen. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carasev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bodea Sport - DAAC Hermes 1:1

87e minuut.
Gherghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorza is nu in balbezit. Jorza probeert naar een medespeler te passen. Stici rent richting de bal. Stici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bodea Sport 41%, DAAC Hermes 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bodea Sport - DAAC Hermes 1:1