Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc sportul Zimbru FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Copaci rent richting de bal. Copaci passt de bal in één keer door. Pşenicica probeert de bal aan de voet te houden. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Satulov rent richting de bal. Satulov passt de bal in één keer door. Pşenicica rent richting de bal. Danilişin verovert de bal door een tackle van achteren. Danilişin schiet op doel. Plindău bokst de bal weg.

15e minuut.
Afanasii geeft een hoge lob. Inworp. Rus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleancu is nu in balbezit. Fleancu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - Zimbru FC 0:1

24e minuut.
Mandu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rus geeft een hoge lob. Ostahi heeft problemen om de bal te vangen. Fleancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleancu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - Zimbru FC 0:2

30e minuut.
Gusalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Danilişin de bal. Becher is nu in balbezit. Danilişin rent richting de bal. Danilişin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - Zimbru FC 0:3

31e minuut.
Diacon speelt de bal door. Ostahi rent richting de bal. Fleancu onderschept slim de pass. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - Zimbru FC 0:4

35e minuut.
Rus speelt de bal door. Diacon is nu in balbezit. Satulov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Satulov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sportul 57%, Zimbru FC 43%.
fc sportul - Zimbru FC 0:4

52e minuut.
Satulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacon verovert de bal door een tackle van achteren. Diacon probeert naar een medespeler te passen. Copaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Copaci haalt uit met een fantastische trap. Alupoaicei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Catrinescu rent richting de bal. Catrinescu geeft een hoge lob. Copaci rent richting de bal. Copaci haalt uit met een fantastische trap. Alupoaicei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gusalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusalo passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Diacon de bal onder controle te krijgen. Copaci is nu in balbezit. Copaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sportul 47%, Zimbru FC 53%.
fc sportul - Zimbru FC 0:4