Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MASAJ ANDREI F.C. South Park
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cural heeft problemen om de bal te vangen. Mihalcian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cural begaat een overtreding. Cural krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cural rent richting de bal. Cural passt de bal zonder na te denken. Caba rent richting de bal. Baboglo rent richting de bal. Baboglo passt de bal in één keer door. Cuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Cural is nu in balbezit. Bîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cural begaat een overtreding. Bîc wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bîc kan niet meer verder spelen. Vaisman komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Cononenco met de inworp. Mihalcian rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cural ... Strafschop! Cural krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Mihalcian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mihalcian neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MASAJ ANDREI - F.C. South Park 0:1

26e minuut.
Botez is nu in balbezit. Cirhan rent richting de bal. Botez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirhan is nu in balbezit. Cirhan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MASAJ ANDREI - F.C. South Park 1:1

27e minuut.
Cononenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţîgui rent richting de bal. Ţîgui geeft de bal voor. Botez is nu in balbezit. Botez schiet op doel. Cuţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Chersei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cirhan rent richting de bal. Cirhan geeft een lange en hoge pass. Botez rent richting de bal. Botez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MASAJ ANDREI - F.C. South Park 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASAJ ANDREI 55%, F.C. South Park 45%.
MASAJ ANDREI - F.C. South Park 2:1

59e minuut.
Cozubschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihalcian is nu in balbezit. Mihalcian passt de bal in één keer door. Vaisman is nu in balbezit. Vaisman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Cozubschi onderschept slim de pass. Chira bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cozubschi zijn tegenspeler op de grond. Cozubschi krijgt een gele kaart. Chira wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASAJ ANDREI 37%, F.C. South Park 63%.
MASAJ ANDREI - F.C. South Park 2:1