Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAAC Hermes ldm
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Barlan speelt de bal door. Jorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorza speelt de bal door. Stici is nu in balbezit. Stici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Barlan rent richting de bal. Jorza onderschept slim de pass. Jorza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stici de bal. Stici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ninicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornienco verovert de bal door een tackle van achteren. Cornienco met een sublieme pass. Stici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Berghii heeft problemen om de bal te vangen. Zvanţ verovert de bal door een tackle van achteren. Zvanţ passt de bal in één keer door. Nedelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zvanţ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gurschi de bal. Nedelea is nu in balbezit. Nedelea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ninicu is nu in balbezit. Petraru verovert de bal door een tackle van achteren. Gurschi speelt de bal door. Nedelea rent richting de bal. Nedelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Zvanţ probeert naar een medespeler te passen. Gurschi rent richting de bal. Gurschi geeft de bal voor. Nedelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAAC Hermes 61%, ldm 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DAAC Hermes - ldm 0:0

47e minuut.
Cornienco met een sublieme pass. Jorza rent richting de bal. Jorza passt de bal zonder na te denken. Stici heeft problemen om de bal te vangen. Stici draait met de bal, schiet en ... Crociac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Baciurin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barlan probeert naar een medespeler te passen. Orzu rent richting de bal. Nedelea verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DAAC Hermes - ldm 0:1

71e minuut.
Stici verovert de bal door een tackle van achteren. Stici met een sublieme pass. Nedelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvanţ is nu in balbezit. Zvanţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Negreba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnaciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Gnaciuc passt de bal met de wreef. Nedelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelea haalt uit met een fantastische trap. Hortolomei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAAC Hermes 48%, ldm 52%.
DAAC Hermes - ldm 0:1
ldm