Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bodea Sport tfugyh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Cernian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian speelt de bal door. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - tfugyh 1:0

10e minuut.
Cristal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristal geeft een hoge lob. Grimberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bîzgu rent richting de bal. Bîzgu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Colivan de bal. Cernian onderschept slim de pass. Cernian met een sublieme pass. Cemărtan is nu in balbezit. Cemărtan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cernian geeft een hoge lob. Klungelig pakt Malcoci de bal. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu draait met de bal, schiet en ... Tabuica probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gorlenco geeft de bal voor. Pogora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogora geeft de bal voor. Cahan rent richting de bal. Cahan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bodea Sport 34%, tfugyh 66%.
FC Bodea Sport - tfugyh 1:0

51e minuut.
Cristal rent richting de bal. Colivan verovert de bal door een tackle van achteren. Colivan passt de bal in één keer door. Pîrţac rent richting de bal. Pîrţac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bodea Sport - tfugyh 1:1

55e minuut.
Cernian rent richting de bal. Cernian passt de bal in één keer door. Cahan geeft een hoge lob. Bîzgu krijgt zijn hoofd ertegen. Bajurian probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - tfugyh 2:1

67e minuut.
Jungu onderschept slim de pass. Jungu met een sublieme pass. Ojoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrţac onderschept slim de pass. Pîrţac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cemărtan geeft een lange en hoge pass. Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian is nu in balbezit. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - tfugyh 3:1

80e minuut.
Cemărtan is nu in balbezit. Cemărtan probeert naar een medespeler te passen. Pîrţac is nu in balbezit. Pîrţac haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Şuliga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bucur speelt de bal door. Cahan rent richting de bal. Gorlenco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorlenco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bodea Sport 34%, tfugyh 66%.
FC Bodea Sport - tfugyh 3:1