Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tfugyh FC Bodea Sport
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Cristal met een sublieme pass. Gorlenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungu is nu in balbezit. Jungu geeft een hoge lob. Pîrţac krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Daar is Gorlenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorlenco passt de bal zonder na te denken. Pogora rent richting de bal. Cernian rent richting de bal. Cernian draait met de bal, schiet en ... Bajurian bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Beniuc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pogora de bal. Beniuc rent richting de bal. Beniuc schiet op doel. Bajurian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tfugyh - FC Bodea Sport 0:1

13e minuut.
Pogora rent richting de bal. Malcoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian speelt de bal door. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu draait met de bal, schiet en ... Bajurian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Beniuc geeft een lange en hoge pass. Gorlenco rent richting de bal. Cristal maakt een afschuwelijke overtreding. Cristal krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Şuliga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baculea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colivan is nu in balbezit. Colivan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tfugyh - FC Bodea Sport 1:1

22e minuut.
Cernian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian passt de bal met de wreef. Cristal bereikt de bal nog maar net als eerste. Colivan rent richting de bal. Colivan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Malcoci rent richting de bal. Cernian verovert de bal door een tackle van achteren. Cernian passt de bal in één keer door. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pogora is nu in balbezit. Pogora probeert naar een medespeler te passen. Grimberg is nu in balbezit. Bîzgu onderschept slim de pass. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jungu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cahan met een snelle inworp. Cernian rent richting de bal. Cernian geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. Malcoci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beniuc geeft een lange en hoge pass. Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzgu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tfugyh 64%, FC Bodea Sport 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tfugyh - FC Bodea Sport 1:1

50e minuut.
Grimberg speelt de bal door. Inworp. Beniuc met een snelle inworp. Cernian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cernian onderschept slim de pass. Cernian passt de bal in één keer door. Tabuica met een sublieme pass. Cernian is nu in balbezit. Cernian probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bucur is nu in balbezit. Bucur speelt de bal door. Jungu is nu in balbezit. Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tfugyh 64%, FC Bodea Sport 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tfugyh - FC Bodea Sport 1:1