Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zimbru FC FC Bodea Sport
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen average


6e minuut.
Daar is Beniuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foht is nu in balbezit. Cernian begaat een overtreding. Cernian krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Rus passt de bal in één keer door. Danilişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilişin verovert de bal door een tackle van achteren. Danilişin draait met de bal, schiet en ... Calmîcov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Klungelig pakt Gherghiţă de bal. Fleancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleancu passt de bal met de wreef. Danilişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilişin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cahan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernian rent richting de bal. Cernian schiet op doel. Beniuc geeft de bal voor. Alupoaicei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gusalo onderschept slim de pass. Gusalo probeert naar een medespeler te passen. Şuliga is nu in balbezit. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fleancu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cahan is nu in balbezit. Satulov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Satulov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbru FC 45%, FC Bodea Sport 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zimbru FC - FC Bodea Sport 0:0

47e minuut.
Fleancu rent richting de bal. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleancu begaat een overtreding. Fleancu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Beniuc passt de bal in één keer door. Cristal is nu in balbezit. Satulov begaat een overtreding. Satulov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Manole met de inworp. Gusalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusalo probeert naar een medespeler te passen. Danilişin rent richting de bal. Danilişin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Manole rent richting de bal. Manole met een sublieme pass. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zimbru FC - FC Bodea Sport 1:0

75e minuut.
Cernian met een sublieme pass. Cristal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristal speelt de bal door. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu schiet op doel. Alupoaicei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Gusalo geeft een lange en hoge pass. Rus speelt de bal door. Mandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian verovert de bal door een tackle van achteren. Cernian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bucur rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manole. Bucur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baiesu met een snel genomen vrije trap. Daar is Catrinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzgu draait met de bal, schiet en ... Alupoaicei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zimbru FC - FC Bodea Sport 1:1

87e minuut.
Foht passt de bal met de wreef. Cernian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian passt de bal in één keer door. Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. Alupoaicei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbru FC 63%, FC Bodea Sport 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zimbru FC - FC Bodea Sport 1:1