Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bodea Sport Zimbru FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bucur onderschept slim de pass. Bucur probeert naar een medespeler te passen. Bîzgu rent richting de bal. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galiperin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beniuc zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bîzgu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - Zimbru FC 1:0

10e minuut.
Danilişin heeft problemen om de bal te vangen. Fleancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur verovert de bal door een tackle van achteren. Bucur geeft een hoge lob. Rus kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Satulov geeft een hoge lob. Danilişin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Baiesu ... Strafschop! Baiesu krijgt een gele kaart. Danilişin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fleancu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Calmîcov bokst de bal weg.

24e minuut.
Bucur onderschept slim de pass. Bucur probeert naar een medespeler te passen. Bîzgu is nu in balbezit. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. Galiperin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - Zimbru FC 2:0

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manole geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Danilişin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Satulov rent richting de bal. Cernian verovert de bal door een tackle van achteren. Bîzgu rent richting de bal. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galiperin geeft een hoge lob. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahan maakt een afschuwelijke overtreding. Cahan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bodea Sport 54%, Zimbru FC 46%.
FC Bodea Sport - Zimbru FC 2:0

48e minuut.
Bîzgu is nu in balbezit. Gusalo onderschept slim de pass. Cernian onderschept slim de pass. Bîzgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzgu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mandu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cahan met een snelle inworp. Cernian rent richting de bal. Cernian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alupoaicei bokst de bal weg.

51e minuut.
Alupoaicei met een harde bal richting middenveld. Cristal kopt de bal weg. Gusalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian verovert de bal door een tackle van achteren. Cernian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bucur kopt de bal weg. Satulov geeft de bal voor. Fleancu heeft problemen om de bal te vangen. Danilişin rent richting de bal. Danilişin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bodea Sport - Zimbru FC 2:1

71e minuut.
Cernian kopt de bal weg. Cahan is nu in balbezit. Cahan geeft een lange en hoge pass. Cernian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur maakt een afschuwelijke overtreding. Bucur krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Fleancu is nu in balbezit. Cristal onderschept slim de pass. Cristal speelt de bal door. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bodea Sport - Zimbru FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bodea Sport 45%, Zimbru FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bodea Sport - Zimbru FC 2:2