Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAAC Hermes F.C. South Park
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Mihalcian is nu in balbezit. Burlaca is nu in balbezit. Burlaca probeert naar een medespeler te passen. Jorza heeft problemen om de bal te vangen. Jorza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cozubschi probeert naar een medespeler te passen. Todoroglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîc onderschept slim de pass. Mihalcian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mihalcian verovert de bal door een tackle van achteren. Todoroglo verovert de bal door een tackle van achteren. Todoroglo speelt de bal door. Stici is nu in balbezit. Stici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DAAC Hermes - F.C. South Park 1:0

40e minuut.
Mirza bereikt de bal nog maar net als eerste. Guler onderschept slim de pass. Guler speelt de bal door. Stici rent richting de bal. Stici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAAC Hermes 62%, F.C. South Park 38%.
DAAC Hermes - F.C. South Park 1:0

49e minuut.
Daar is Orzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzu begaat een overtreding. Orzu krijgt een gele kaart. Bîc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

50e minuut.
Mihalcian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcian haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Orzu de bal. Bîc is nu in balbezit. Bîc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DAAC Hermes - F.C. South Park 1:1

58e minuut.
Caba geeft een hoge lob. Inworp. Guler met een snelle inworp. Jorza is nu in balbezit. Jorza geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mihalcian is nu in balbezit. Bîc is nu in balbezit. Mihalcian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DAAC Hermes - F.C. South Park 1:2

83e minuut.
Cozubschi met een sublieme pass. Bîc is nu in balbezit. Mihalcian rent richting de bal. Mihalcian draait met de bal, schiet en ... Orzu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAAC Hermes 48%, F.C. South Park 52%.
DAAC Hermes - F.C. South Park 1:2