Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. South Park DAAC Hermes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Burlaca is nu in balbezit. Burlaca passt de bal in één keer door. Teaca is nu in balbezit. Stici onderschept slim de pass. Stici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lencovschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. South Park - DAAC Hermes 0:1

8e minuut.
Orzu geeft een hoge lob. Mirza rent richting de bal. Todoroglo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Todoroglo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Negreba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cononenco onderschept slim de pass. Cononenco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mirza de bal. Mirza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Caba met een snelle inworp. Mirza rent richting de bal. Mirza speelt de bal door. Bîc rent richting de bal. Bîc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. South Park - DAAC Hermes 1:1

32e minuut.
Burlaca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lencovschi is nu in balbezit. Stici onderschept slim de pass. Stici haalt uit met een fantastische trap. Cuţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gurschi geeft een lange en hoge pass. Stici heeft problemen om de bal te vangen. Jorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Stici is nu in balbezit. Stici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. South Park 60%, DAAC Hermes 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. South Park - DAAC Hermes 1:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozubschi met een snelle inworp. Mihalcian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcian geeft een lange en hoge pass. Bîc heeft problemen om de bal te vangen. Hortolomei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Guler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jorza kan de bal niet met de borst controleren. Mirza rent richting de bal. Jorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Caba is nu in balbezit. Guler onderschept slim de pass. Guler met een sublieme pass. Stici rent richting de bal. Stici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Carasev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cononenco met een snelle inworp. Mihalcian is nu in balbezit. Mihalcian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Costea passt de bal zonder na te denken. Mihalcian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcian passt de bal met de wreef. Bîc rent richting de bal. Bîc haalt uit met een fantastische trap. Hortolomei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. South Park 54%, DAAC Hermes 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. South Park - DAAC Hermes 1:1