Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tfugyh fc sportul
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tabuica met een harde bal richting middenveld. Buian kopt de bal weg. Gorlenco is nu in balbezit. Diacon verovert de bal door een tackle van achteren. Diacon draait met de bal, schiet en ... Bajurian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Copaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Copaci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Pogora kopt de bal weg. Pîrţac heeft problemen om de bal te vangen. Colivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrţac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tfugyh - fc sportul 1:0

13e minuut.
Diacon passt de bal met de wreef. Buian rent richting de bal. Buian passt de bal zonder na te denken. Copaci is nu in balbezit. Copaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Becher probeert de bal aan de voet te houden. Colivan is nu in balbezit. Colivan met een sublieme pass. Pîrţac is nu in balbezit. Pîrţac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Buian passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cotea de bal. Cotea speelt de bal door. Copaci rent richting de bal. Copaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ostahi met een sublieme pass. Malcoci rent richting de bal. Copaci onderschept slim de pass. Copaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tfugyh - fc sportul 1:1

29e minuut.
Copaci passt de bal in één keer door. Gorlenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacon speelt de bal door. Copaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Copaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tfugyh 54%, fc sportul 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tfugyh - fc sportul 1:1

84e minuut.
Pogora bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacon onderschept slim de pass. Diacon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Copaci de bal. Copaci draait met de bal, schiet en ... Bajurian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Deleu is nu in balbezit. Gorlenco rent richting de bal. Deleu onderschept slim de pass. Diacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacon schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tfugyh 62%, fc sportul 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tfugyh - fc sportul 1:1