Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc sportul tfugyh
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Pogora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogora passt de bal met de wreef. Cotea probeert de bal aan de voet te houden. Copaci rent richting de bal. Copaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - tfugyh 1:0

7e minuut.
Pşenicica trapt de bal weg. Diacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacon met een sublieme pass. Copaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Copaci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Diacon passt de bal zonder na te denken. Buian is nu in balbezit. Buian passt de bal in één keer door. Copaci is nu in balbezit. Copaci draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tabuica trapt de bal weg van het doel. Colivan kopt de bal weg. Cemărtan speelt de bal door. Pîrţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrţac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc sportul - tfugyh 1:1

28e minuut.
Deleu onderschept slim de pass. Deleu passt de bal in één keer door. Copaci is nu in balbezit. Copaci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grimberg de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - tfugyh 2:1

32e minuut.
Diacon passt de bal zonder na te denken. Copaci rent richting de bal. Malcoci is nu in balbezit. Copaci onderschept slim de pass. Copaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sportul 32%, tfugyh 68%.
fc sportul - tfugyh 2:1

52e minuut.
Malcoci geeft een lange en hoge pass. Becher speelt de bal door. Daar is Jungu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Copaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - tfugyh 3:1

54e minuut.
Ostahi geeft een hoge lob. Grimberg is nu in balbezit. Grimberg geeft een hoge lob. Copaci is nu in balbezit. Copaci schiet op doel. Bajurian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Colivan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pîlîci rent richting de bal. Pîrţac verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrţac schiet op doel. Plindău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sportul - tfugyh 3:2

76e minuut.
Buian passt de bal met de wreef. Deleu rent richting de bal. Deleu speelt de bal door. Pîrţac is nu in balbezit. Pîrţac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Copaci is nu in balbezit. Pogora onderschept slim de pass. Diacon onderschept slim de pass. Diacon draait met de bal, schiet en ... Tabuica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sportul 31%, tfugyh 69%.
fc sportul - tfugyh 3:2