Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ldm Zimbru FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Morar probeert naar een medespeler te passen. Gusalo is nu in balbezit. Gusalo met een sublieme pass. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gusalo rent richting de bal. Gusalo speelt de bal door. Daar is Fleancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Manole de bal. Fleancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleancu probeert naar een medespeler te passen. Danilişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilişin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Galiperin probeert naar een medespeler te passen. Foht is nu in balbezit. Foht geeft een hoge lob. Danilişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilişin draait met de bal, schiet en ... Crociac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Antir is nu in balbezit. Fleancu onderschept slim de pass. Fleancu met een sublieme pass. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ldm 54%, Zimbru FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ldm - Zimbru FC 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Gnaciuc de bal. Gnaciuc geeft een hoge lob. Daar is Mandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petraru rent richting de bal. Petraru draait met de bal, schiet en ... Alupoaicei bokst de bal weg.

58e minuut.
Gusalo passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baciurin met de inworp. Barlan rent richting de bal. Barlan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Morar passt de bal met de wreef. Foht bereikt de bal nog maar net als eerste. Foht met een sublieme pass. Manole is nu in balbezit. Manole geeft een hoge lob. Crociac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Antir bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antir. Antir krijgt een gele kaart. Morar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ldm 48%, Zimbru FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ldm - Zimbru FC 0:0