Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zimbru FC ldm
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Daar is Zvanţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusalo rent richting de bal. Gusalo met een sublieme pass. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin haalt uit met een fantastische trap. Crociac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Gusalo onderschept slim de pass. Gusalo passt de bal in één keer door. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zimbru FC - ldm 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbru FC 48%, ldm 52%.
Zimbru FC - ldm 1:0

51e minuut.
Mandu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petraru met een snelle inworp. Zvanţ is nu in balbezit. Zvanţ geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zimbru FC - ldm 1:1

64e minuut.
Crociac trapt de bal weg. Gusalo probeert de bal met de borst te controleren. Gusalo probeert naar een medespeler te passen. Danilişin is nu in balbezit. Danilişin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Manole speelt de bal door. Foht is nu in balbezit. Foht geeft een hoge lob. Danilişin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilişin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cornienco rent richting de bal. Posţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Posţan passt de bal in één keer door. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbru FC 47%, ldm 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zimbru FC - ldm 1:1