Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc : Dacia FC Zimbru
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bruhis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherasimovici verovert de bal door een tackle van achteren. Dubălaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dubălaru krijgt een gele kaart. Gherasimovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Poloboc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cenăuţan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - FC Zimbru 0:1

13e minuut.
Culea geeft de bal voor. Poloboc is nu in balbezit. Poloboc geeft de bal voor. Daar is Grăjdieru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grăjdieru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - FC Zimbru 0:2

22e minuut.
Puşcaş rent richting de bal. Iamboglo verovert de bal door een tackle van achteren. Iamboglo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puiuţ de bal. Puiuţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Gherasimovici rent richting de bal. Gherasimovici passt de bal met de wreef. Cenăuţan rent richting de bal. Grăjdieru onderschept slim de pass. Grăjdieru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc : Dacia 54%, FC Zimbru 46%.
Fc : Dacia - FC Zimbru 0:2

52e minuut.
Poloboc passt de bal met de wreef. Iamboglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iamboglo probeert naar een medespeler te passen. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - FC Zimbru 0:3

54e minuut.
Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Malearu is nu in balbezit. Grăjdieru begaat een overtreding. Grăjdieru krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Puiuţ de bal onder controle te krijgen. Iamboglo speelt de bal door. Grăjdieru rent richting de bal. Puiuţ is nu in balbezit. Puiuţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Iamboglo passt de bal met de wreef. Puiuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiuţ passt de bal in één keer door. Grăjdieru rent richting de bal. Grăjdieru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - FC Zimbru 0:4

74e minuut.
Puiuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Malearu onderschept slim de pass. Puiuţ rent richting de bal. Puiuţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Puiuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Puiuţ met een sublieme pass. Grăjdieru is nu in balbezit. Grăjdieru schiet op doel. Cenăuţan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc : Dacia 52%, FC Zimbru 48%.
Fc : Dacia - FC Zimbru 0:4