Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elasticii FC Dacia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Motoloagă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donu met een snelle inworp. Topa is nu in balbezit. Topa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Saveliev speelt de bal door. Siren is nu in balbezit. Cazanac verovert de bal door een tackle van achteren. Topa rent richting de bal. Topa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elasticii - FC Dacia 0:1

13e minuut.
Topa bereikt de bal nog maar net als eerste. Topa met een sublieme pass. Gînga rent richting de bal. Cazanac verovert de bal door een tackle van achteren. Cazanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elasticii - FC Dacia 0:2

18e minuut.
Saveliev kan de bal niet met de borst controleren. Topa rent richting de bal. Saveliev onderschept slim de pass. Cordeleanu is nu in balbezit. Cordeleanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pîlîci bereikt de bal nog maar net als eerste. Siren bereikt de bal nog maar net als eerste. Siren passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oborocianu de bal. Oborocianu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Donu met een snelle inworp. Topa rent richting de bal. Siren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Topa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Topa neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Elasticii - FC Dacia 0:3

33e minuut.
Motoloagă trapt de bal weg van het doel. Cordeleanu probeert naar een medespeler te passen. Cătun rent richting de bal. Oborocianu onderschept slim de pass. Oborocianu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Roşu kopt de bal weg. Roşu is nu in balbezit. Roşu speelt de bal door. Cazanac is nu in balbezit. Cazanac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Saveliev is nu in balbezit. Topa onderschept slim de pass. Topa probeert naar een medespeler te passen. Cazanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazanac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gînga bereikt de bal nog maar net als eerste. Topa onderschept slim de pass. Topa passt de bal in één keer door. Cazanac is nu in balbezit. Cazanac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elasticii 65%, FC Dacia 35%.
Elasticii - FC Dacia 0:3

83e minuut.
Balea geeft een hoge lob. Peciorschii kopt de bal weg. Daar is Ciotu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oborocianu is nu in balbezit. Oborocianu haalt uit met een fantastische trap. Marcan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elasticii 49%, FC Dacia 51%.
Elasticii - FC Dacia 0:3