Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elasticii FC Zimbru
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Saveliev verovert de bal door een tackle van achteren. Poloboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloboc passt de bal met de wreef. Daar is Grăjdieru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grăjdieru draait met de bal, schiet en ... Baetrău bokst de bal weg.

9e minuut.
Cordeleanu is nu in balbezit. Poloboc verovert de bal door een tackle van achteren. Poloboc speelt de bal door. Grăjdieru rent richting de bal. Grăjdieru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Efremov onderschept slim de pass. Efremov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gînga de bal. Grăjdieru rent richting de bal. Grăjdieru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Niculai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peciorschii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeleanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Cordeleanu de bal. Iamboglo probeert naar een medespeler te passen. Poloboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Oborocianu onderschept slim de pass. Oborocianu schiet op doel. Druc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pîlîci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siren bereikt de bal nog maar net als eerste. Efremov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siren roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Siren kan niet meer verder spelen. Jugaru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elasticii 49%, FC Zimbru 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elasticii - FC Zimbru 0:0

47e minuut.
Oborocianu passt de bal in één keer door. Saveliev rent richting de bal. Saveliev geeft een lange en hoge pass. Oborocianu rent richting de bal. Oborocianu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cordeleanu geeft een hoge lob. Narabari is nu in balbezit. Narabari geeft een hoge lob. Grăjdieru rent richting de bal. Grăjdieru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gînga onderschept slim de pass. Gînga geeft de bal voor. Cordeleanu rent richting de bal. Cordeleanu haalt uit met een fantastische trap. Druc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elasticii - FC Zimbru 1:0

82e minuut.
Cordeleanu heeft problemen om de bal te vangen. Poloboc rent richting de bal. Poloboc passt de bal zonder na te denken. Efremov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efremov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elasticii 58%, FC Zimbru 42%.
Elasticii - FC Zimbru 1:0