Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zimbru Elasticii
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Siren heeft problemen om de bal te vangen. Puiuţ onderschept slim de pass. Puiuţ speelt de bal door. Grăjdieru is nu in balbezit. Grăjdieru schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zimbru - Elasticii 1:0

9e minuut.
Poloboc kopt de bal weg. Grăjdieru controleert de bal met de borst. Siren rent richting de bal. Grăjdieru verovert de bal door een tackle van achteren. Grăjdieru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cocoulin onderschept slim de pass. Siren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cocoulin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cocoulin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gînga heeft problemen om de bal te vangen. Puiuţ is nu in balbezit. Puiuţ draait met de bal, schiet en ... Baetrău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Grăjdieru verovert de bal door een tackle van achteren. Puiuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru haalt uit met een fantastische trap. Baetrău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zimbru - Elasticii 2:0

30e minuut.
Groapă bereikt de bal nog maar net als eerste. Groapă met een sublieme pass. Oborocianu rent richting de bal. Oborocianu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zimbru - Elasticii 2:1

38e minuut.
Poloboc verovert de bal door een tackle van achteren. Poloboc met een sublieme pass. Gînga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru onderschept slim de pass. Grăjdieru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Siren met een sublieme pass. Narabari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Groapă. Groapă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zimbru 38%, Elasticii 62%.
FC Zimbru - Elasticii 2:1

74e minuut.
Motoloagă probeert de bal aan de voet te houden. Grăjdieru rent richting de bal. Motoloagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru onderschept slim de pass. Grăjdieru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zimbru 36%, Elasticii 64%.
FC Zimbru - Elasticii 2:1