Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpungheni cwa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
12.4 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nunu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brîca onderschept slim de pass. Brîca passt de bal zonder na te denken. Aculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aculai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpungheni - cwa 0:1

10e minuut.
Carajia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Poalelungi de bal. Berghia rent richting de bal. Carpovici rent richting de bal. Carpovici schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Şvarţman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpungheni - cwa 1:1

13e minuut.
Chim passt de bal zonder na te denken. Brîca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brîca probeert naar een medespeler te passen. Aculai rent richting de bal. Aculai draait met de bal, schiet en ... Snegur bokst de bal weg.

25e minuut.
Carpovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpovici geeft een hoge lob. Plămădială heeft problemen om de bal te vangen. Chemschii is nu in balbezit. Chemschii haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Circov rent richting de bal. Brîca onderschept slim de pass. Brîca met een sublieme pass. Aculai rent richting de bal. Aculai haalt uit met een fantastische trap. Snegur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpungheni - cwa 1:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lupşa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Circov geeft de bal voor. Cheli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aculai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpungheni - cwa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpungheni 64%, cwa 36%.
Olimpungheni - cwa 1:3

51e minuut.
Brîca bereikt de bal nog maar net als eerste. Poalelungi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brîca. Brîca krijgt een gele kaart. Poalelungi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Usturoi is nu in balbezit. Usturoi geeft een hoge lob. Bîrliba heeft problemen om de bal te vangen. Chemschii rent richting de bal. Chemschii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Carajia heeft problemen om de bal te vangen. Chemschii bereikt de bal nog maar net als eerste. Chemschii passt de bal zonder na te denken. Carpovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Crohmalenco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chim met de inworp. Brîca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brîca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chim met een snelle inworp. Brîca rent richting de bal. Brîca geeft een lange en hoge pass. Aculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aculai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpungheni - cwa 1:4

76e minuut.
Iliescu met een snelle inworp. Poalelungi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brîca begaat een overtreding. Brîca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Chim rent richting de bal. Chim geeft een hoge lob. Aculai rent richting de bal. Aculai schiet op doel. Snegur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpungheni - cwa 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpungheni 58%, cwa 42%.
Olimpungheni - cwa 1:5

cwa