Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biliceni F C Milsami
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Calughin passt de bal zonder na te denken. Povar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brezgan. Brezgan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hanefioglu passt de bal met de wreef. Brezgan is nu in balbezit. Brezgan probeert naar een medespeler te passen. Chioroglo is nu in balbezit. Chioroglo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lozean kopt de bal weg. Daar is Tucan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galamaga is nu in balbezit. Calughin bereikt de bal nog maar net als eerste. Calughin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Galamaga is nu in balbezit. Ojovanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galamaga. Galamaga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biliceni 60%, F C Milsami 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Biliceni - F C Milsami 0:0

59e minuut.
Maleru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calancea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calughin bereikt de bal nog maar net als eerste. Calughin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lozean onderschept slim de pass. Lozean geeft de bal voor. Klungelig pakt Beshmelinov de bal. Brighidin bereikt de bal nog maar net als eerste. Brighidin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Galamaga speelt de bal door. Puşporici bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleru bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşporici verovert de bal door een tackle van achteren. Puşporici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Povar met een sublieme pass. Mester is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puşporici. Puşporici krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mester raakt geblesseerd tijdens het duel. Mester zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tucan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucan geeft een hoge lob. Puşporici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşporici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biliceni 68%, F C Milsami 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Biliceni - F C Milsami 0:0