Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dacia FC Zimbru
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cătun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherasimovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puiuţ rent richting de bal. Puiuţ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Grăjdieru schiet op doel. Marcan probeert naar een medespeler te passen. Iamboglo kopt de bal weg. Puiuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia - FC Zimbru 0:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niculai met de inworp. Poloboc probeert naar een medespeler te passen. Grăjdieru rent richting de bal. Grăjdieru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia - FC Zimbru 0:2

37e minuut.
Narabari kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botnari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apştein controleert de bal met de borst. Apştein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Iamboglo is nu in balbezit. Iamboglo geeft een lange en hoge pass. Cătun heeft problemen om de bal te vangen. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru schiet op doel. Marcan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia 57%, FC Zimbru 43%.
FC Dacia - FC Zimbru 0:2

46e minuut.
Caplun is nu in balbezit. Grăjdieru onderschept slim de pass. Grăjdieru met een sublieme pass. Puiuţ rent richting de bal. Puiuţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia - FC Zimbru 0:3

49e minuut.
Iamboglo geeft een hoge lob. Inworp. Donu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culahiz rent richting de bal. Culahiz geeft de bal voor. Paal!

63e minuut.
Caplun bereikt de bal nog maar net als eerste. Caplun passt de bal in één keer door. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia - FC Zimbru 0:4

71e minuut.
Caplun onderschept slim de pass. Caplun passt de bal zonder na te denken. Boz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apştein verovert de bal door een tackle van achteren. Apştein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Poloboc is nu in balbezit. Culahiz onderschept slim de pass. Culahiz met een sublieme pass. Cazanac is nu in balbezit. Cazanac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Donu verovert de bal door een tackle van achteren. Donu passt de bal in één keer door. Cazanac rent richting de bal. Cazanac schiet op doel. Boz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia 53%, FC Zimbru 47%.
FC Dacia - FC Zimbru 0:4