Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cwa Fc : Dacia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Puşcaş verovert de bal door een tackle van achteren. Anecanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plămădială is nu in balbezit. Anecanov onderschept slim de pass. Anecanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bagrii is nu in balbezit. Bruhis geeft een hoge lob. Briculischii probeert de bal met de borst te controleren. Aculai is nu in balbezit. Aculai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Brîca verovert de bal door een tackle van achteren. Brîca met een sublieme pass. Daar is Aculai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aculai schiet op doel. Briculischii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cwa - Fc : Dacia 1:0

37e minuut.
Brîca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubălaru verovert de bal door een tackle van achteren. Brîca maakt een afschuwelijke overtreding. Brîca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwa 58%, Fc : Dacia 42%.
cwa - Fc : Dacia 1:0

48e minuut.
Aculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Podoleanciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Podoleanciuc speelt de bal door. Anecanov is nu in balbezit. Anecanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheli speelt de bal door. Culea rent richting de bal. Aculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aculai draait met de bal, schiet en ... Briculischii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Revuţchi rent richting de bal. Plămădială is nu in balbezit. Met opzet legt Rudean zijn tegenspeler op de grond. Rudean krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Cerepaghin geeft een lange en hoge pass. Dubălaru rent richting de bal. Dubălaru passt de bal in één keer door. Aculai rent richting de bal. Aculai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cwa - Fc : Dacia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwa 55%, Fc : Dacia 45%.
cwa - Fc : Dacia 2:0
cwa