Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F C Milsami FC Zimbru
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Grăjdieru is nu in balbezit. Povar verovert de bal door een tackle van achteren. Puiuţ rent richting de bal. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C Milsami - FC Zimbru 0:1

5e minuut.
Galamaga rent richting de bal. Puiuţ onderschept slim de pass. Puiuţ speelt de bal door. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Curtianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Povar de bal. Povar met een sublieme pass. Puşporici is nu in balbezit. Puşporici haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Poloboc geeft de bal voor. Gheniţă controleert de bal met de borst. Grăjdieru rent richting de bal. Grăjdieru draait met de bal, schiet en ... Coada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C Milsami - FC Zimbru 0:2

32e minuut.
Narabari is nu in balbezit. Cornişescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iamboglo is nu in balbezit. Cornişescu onderschept slim de pass. Cornişescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Coada trapt de bal weg van het doel. Poloboc controleert de bal met de borst. Poloboc passt de bal in één keer door. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F C Milsami - FC Zimbru 0:3

43e minuut.
Litvinenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechet is nu in balbezit. Bechet speelt de bal door. Puiuţ is nu in balbezit. Puiuţ haalt uit met een fantastische trap. Coada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C Milsami 49%, FC Zimbru 51%.
F C Milsami - FC Zimbru 0:3

58e minuut.
Puiuţ passt de bal zonder na te denken. Bechet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechet geeft een lange en hoge pass. Grăjdieru maakt een snoekduik en kopt de bal. Coada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F C Milsami - FC Zimbru 0:4

65e minuut.
Grăjdieru onderschept slim de pass. Puiuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Povar onderschept slim de pass. Grăjdieru verovert de bal door een tackle van achteren. Grăjdieru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Beshmelinov met een harde bal richting middenveld. Iamboglo kopt de bal weg. Bechet rent richting de bal. Bechet geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Narabari geeft een hoge lob. Povar bereikt de bal nog maar net als eerste. Povar passt de bal zonder na te denken. Puşporici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşporici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C Milsami 58%, FC Zimbru 42%.
F C Milsami - FC Zimbru 0:4