Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dacia Olimpungheni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Cazanac met een sublieme pass. Botnari is nu in balbezit. Botnari geeft een lange en hoge pass. Cazanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazanac schiet op doel. De bal raakt de paal. Snegur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Badrăgan met een snelle inworp. Poalelungi rent richting de bal. Poalelungi probeert naar een medespeler te passen. Chemschii rent richting de bal. Chemschii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Culahiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Culahiz passt de bal met de wreef. Uzun is nu in balbezit. Cazanac onderschept slim de pass. Cazanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia - Olimpungheni 1:0

41e minuut.
Snegur trapt de bal weg van het doel. Carpovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Roşu zijn tegenspeler op de grond. Roşu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia 51%, Olimpungheni 49%.
FC Dacia - Olimpungheni 1:0

54e minuut.
Donu probeert naar een medespeler te passen. Apştein bereikt de bal nog maar net als eerste. Apştein passt de bal zonder na te denken. Cazanac rent richting de bal. Cazanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Barancea is nu in balbezit. Cazanac onderschept slim de pass. Apştein rent richting de bal. Apştein haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galiperin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia - Olimpungheni 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia 44%, Olimpungheni 56%.
FC Dacia - Olimpungheni 2:0