Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zimbru cwa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Iamboglo de bal. Botezatu onderschept slim de pass. Botezatu passt de bal in één keer door. Aculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aculai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chim kopt de bal weg. Iamboglo heeft problemen om de bal te vangen. Iamboglo speelt de bal door. Puiuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zimbru - cwa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zimbru 43%, cwa 57%.
FC Zimbru - cwa 1:0

50e minuut.
Cocoulin is nu in balbezit. Inworp. Cocoulin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iamboglo is nu in balbezit. Iamboglo geeft de bal voor. Şvarţman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Plămădială geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherasimovici met een snelle inworp. Puiuţ is nu in balbezit. Puiuţ schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Iamboglo probeert naar een medespeler te passen. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Plămădială zijn tegenspeler op de grond. Plămădială krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Revuţchi met een sublieme pass. Berghia rent richting de bal. Puiuţ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Puiuţ krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Cocoulin geeft een hoge lob. Grăjdieru kopt de bal weg. Puiuţ probeert de bal aan de voet te houden. Grăjdieru rent richting de bal. Grăjdieru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Narabari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheli met een snelle inworp. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu geeft een hoge lob. Druc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zimbru 35%, cwa 65%.
FC Zimbru - cwa 1:0
cwa