Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cwa FC Zimbru
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Plămădială is nu in balbezit. Plămădială geeft een hoge lob. Boz probeert de bal aan de voet te houden. Aculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aculai draait met de bal, schiet en ... Druc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cwa - FC Zimbru 1:0

8e minuut.
Iamboglo is nu in balbezit. Brîca verovert de bal door een tackle van achteren. Brîca passt de bal in één keer door. Aculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aculai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Klungelig pakt Poloboc de bal. Bagrii bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puiuţ. Puiuţ krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Grăjdieru is nu in balbezit. Bagrii rent richting de bal. Grăjdieru verovert de bal door een tackle van achteren. Puiuţ is nu in balbezit. Puiuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cwa - FC Zimbru 1:1

32e minuut.
Iamboglo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puiuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puiuţ haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baghici de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cwa - FC Zimbru 1:2

33e minuut.
Bagrii is nu in balbezit. Bagrii speelt de bal door. Grăjdieru is nu in balbezit. Grăjdieru schiet op doel. Baghici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gherasimovici zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bagrii de bal. Grăjdieru is nu in balbezit. Grăjdieru haalt uit met een fantastische trap. Şvarţman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwa 59%, FC Zimbru 41%.
cwa - FC Zimbru 1:2

55e minuut.
Gherasimovici rent richting de bal. Met opzet legt Chim zijn tegenspeler op de grond. Gherasimovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niculai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baghici is nu in balbezit. Grăjdieru verovert de bal door een tackle van achteren. Grăjdieru schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Bagrii bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Carajia is nu in balbezit. Grăjdieru onderschept slim de pass. Grăjdieru schiet op doel. Şvarţman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cwa - FC Zimbru 1:3

80e minuut.
Iamboglo heeft problemen om de bal te vangen. Aculai is nu in balbezit. Brîca is nu in balbezit. Aculai is nu in balbezit. Aculai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwa 50%, FC Zimbru 50%.
cwa - FC Zimbru 1:3
cwa