Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc : Dacia F C Milsami
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Roilean is nu in balbezit. Povar verovert de bal door een tackle van achteren. Povar passt de bal in één keer door. Cornişescu is nu in balbezit. Cornişescu schiet op doel. Briculischii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Culea bereikt de bal nog maar net als eerste. Calancea onderschept slim de pass. Calancea probeert naar een medespeler te passen. Puşporici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşporici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gheniţă met een harde bal richting middenveld. Roilean kopt de bal weg. Curtianu controleert de bal met de borst. Puşcaş rent richting de bal. Puşcaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bruhis onderschept slim de pass. Grişco bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco probeert naar een medespeler te passen. Puşcaş rent richting de bal. Puşcaş schiet op doel. Coada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - F C Milsami 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc : Dacia 65%, F C Milsami 35%.
Fc : Dacia - F C Milsami 1:0

55e minuut.
Litvinenco onderschept slim de pass. Galamaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaş maakt een afschuwelijke overtreding. Puşcaş krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Cornişescu rent richting de bal. Cornişescu speelt de bal door. Puşporici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşporici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc : Dacia - F C Milsami 1:1

67e minuut.
Roilean passt de bal zonder na te denken. Puşporici rent richting de bal. Puşporici passt de bal zonder na te denken. Cornişescu is nu in balbezit. Cornişescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - F C Milsami 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc : Dacia 51%, F C Milsami 49%.
Fc : Dacia - F C Milsami 1:2