Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biliceni FC Dacia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Andros rent richting de bal. Culahiz verovert de bal door een tackle van achteren. Culahiz passt de bal in één keer door. Cazanac is nu in balbezit. Cazanac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marcan trapt de bal weg. Maleru kopt de bal weg. Chioroglo rent richting de bal. Chioroglo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Roşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocotea geeft een hoge lob. Cazanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazanac draait met de bal, schiet en ... Cioilpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Maleru is nu in balbezit. Culahiz verovert de bal door een tackle van achteren. Culahiz passt de bal in één keer door. Cazanac rent richting de bal. Cazanac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biliceni - FC Dacia 0:1

36e minuut.
Apştein is nu in balbezit. Maleru verovert de bal door een tackle van achteren. Maleru geeft de bal voor. Daar is Chioroglo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chioroglo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Biliceni - FC Dacia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biliceni 59%, FC Dacia 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Biliceni - FC Dacia 1:1

47e minuut.
Inworp. Lozean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubcov speelt de bal door. Maleru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleru geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Maleru is nu in balbezit. Maleru geeft de bal voor. Chioroglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chioroglo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Roşu is nu in balbezit. Andros bereikt de bal nog maar net als eerste. Andros speelt de bal door. Chioroglo rent richting de bal. Chioroglo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biliceni 43%, FC Dacia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Biliceni - FC Dacia 1:1