Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cwa FC Dacia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Brîca verovert de bal door een tackle van achteren. Brîca passt de bal met de wreef. Aculai rent richting de bal. Aculai haalt uit met een fantastische trap. Marcan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cwa - FC Dacia 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Apştein de bal. Apştein passt de bal in één keer door. Culahiz kan de bal niet met de borst controleren. Aculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aculai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Plămădială verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu passt de bal met de wreef. Cazanac rent richting de bal. Cazanac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Roşu heeft problemen om de bal te vangen. Brîca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roşu. Brîca raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brîca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

29e minuut.
Inworp. Culahiz met een snelle inworp. Klungelig pakt Boianjiu de bal. Aculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aculai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berghia de bal. Cazanac is nu in balbezit. Cazanac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Plămădială bereikt de bal nog maar net als eerste. Plămădială passt de bal in één keer door. Aculai rent richting de bal. Aculai draait met de bal, schiet en ... Marcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Revuţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chim rent richting de bal. Chim passt de bal in één keer door. Daar is Donu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwa 53%, FC Dacia 47%.
cwa - FC Dacia 1:0

89e minuut.
Pocotea met een snelle inworp. Botnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Botnari geeft een hoge lob. Cazanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazanac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwa 44%, FC Dacia 56%.
cwa - FC Dacia 1:0
cwa