Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F C Milsami Elasticii
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Galamaga verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeleanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galamaga. Cordeleanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Baburin met een snelle inworp. Klungelig pakt Galamaga de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cordeleanu. Cordeleanu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Galamaga onderschept slim de pass. Cornişescu rent richting de bal. Cornişescu met een sublieme pass. Puşporici is nu in balbezit. Puşporici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Baetrău speelt de bal door. Povar bereikt de bal nog maar net als eerste. Groapă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Povar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Povar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Saveliev verovert de bal door een tackle van achteren. Cornişescu verovert de bal door een tackle van achteren. Puşporici rent richting de bal. Cornişescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornişescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Calancea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jugaru de bal onder controle te krijgen. Puşporici is nu in balbezit. Cornişescu rent richting de bal. Cornişescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Povar bereikt de bal nog maar net als eerste. Povar speelt de bal door. Puşporici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşporici schiet op doel. Motoloagă probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Galamaga verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cornişescu de bal. Cornişescu passt de bal in één keer door. Puşporici rent richting de bal. Puşporici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Saveliev de bal. Cornişescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cornişescu passt de bal in één keer door. Puşporici rent richting de bal. Puşporici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Galamaga kopt de bal weg. Gînga kan de bal niet met de borst controleren. Cornişescu is nu in balbezit. Cornişescu draait met de bal, schiet en ... Motoloagă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Galamaga verovert de bal door een tackle van achteren. Galamaga probeert naar een medespeler te passen. Jugaru rent richting de bal. Puşporici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşporici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C Milsami 32%, Elasticii 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F C Milsami - Elasticii 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C Milsami 45%, Elasticii 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F C Milsami - Elasticii 0:0