Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpungheni Fc : Dacia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Briculischii trapt de bal weg van het doel. Barancea is nu in balbezit. Met opzet legt Rudean zijn tegenspeler op de grond. Barancea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barancea kan niet meer verder spelen. Fetico komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Rudean geeft een lange en hoge pass. Galiperin speelt de bal door. Daar is Grişco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puşcaş is nu in balbezit. Puşcaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rudean kan de bal niet met de borst controleren. Chemschii rent richting de bal. Chemschii met een sublieme pass. Lipoveţchi heeft problemen om de bal te vangen. Lipoveţchi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpungheni - Fc : Dacia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpungheni 68%, Fc : Dacia 32%.
Olimpungheni - Fc : Dacia 1:0

52e minuut.
Puşcaş is nu in balbezit. Fetico verovert de bal door een tackle van achteren. Poalelungi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco haalt uit met een fantastische trap. Snegur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpungheni - Fc : Dacia 1:1

54e minuut.
Badrăgan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chipra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grişco bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Poalelungi rent richting de bal. Grişco onderschept slim de pass. Grişco speelt de bal door. Puşcaş rent richting de bal. Puşcaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dubălaru met een sublieme pass. Poalelungi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poalelungi met een sublieme pass. Chemschii rent richting de bal. Chemschii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Galiperin geeft een hoge lob. Lipoveţchi heeft problemen om de bal te vangen. Fetico rent richting de bal. Grişco bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco draait met de bal, schiet en ... Snegur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Cerepaghin passt de bal in één keer door. Grişco rent richting de bal. Puşcaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco is nu in balbezit. Grişco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Snegur niet meer kan verder spelen. Guboglo komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Badrăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruhis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badrăgan. Badrăgan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpungheni 56%, Fc : Dacia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpungheni - Fc : Dacia 1:1