Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc : Dacia Olimpungheni
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Rudean passt de bal in één keer door. Cerepaghin rent richting de bal. Cerepaghin passt de bal zonder na te denken. Grişco is nu in balbezit. Grişco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Carpovici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fetico komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Barancea is nu in balbezit. Puşcaş verovert de bal door een tackle van achteren. Puşcaş passt de bal in één keer door. Grişco heeft problemen om de bal te vangen. Grişco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Barancea met een sublieme pass. Galiperin met een sublieme pass. Barancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco verovert de bal door een tackle van achteren. Grişco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - Olimpungheni 1:0

33e minuut.
Uzun is nu in balbezit. Uzun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chipra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grişco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc : Dacia 46%, Olimpungheni 54%.
Fc : Dacia - Olimpungheni 1:0

58e minuut.
Dubălaru controleert de bal met de borst. Dubălaru probeert naar een medespeler te passen. Puşcaş rent richting de bal. Grişco rent richting de bal. Grişco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Badrăgan rent richting de bal. Badrăgan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruhis met een snelle inworp. Chipra geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puşcaş springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Barancea onderschept slim de pass. Grişco rent richting de bal. Barancea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barancea krijgt een gele kaart. Grişco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grişco kan niet meer verder spelen. Anecanov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Barancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudean rent richting de bal. Barancea begaat een overtreding. Barancea krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Rudean raakt geblesseerd tijdens het duel. Rudean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uzun is nu in balbezit. Puşcaş onderschept slim de pass. Puşcaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc : Dacia 37%, Olimpungheni 63%.
Fc : Dacia - Olimpungheni 1:0