Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elasticii cwa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Berghia verovert de bal door een tackle van achteren. Berghia speelt de bal door. Gînga rent richting de bal. Aculai onderschept slim de pass. Aculai draait met de bal, schiet en ... Baetrău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brîca is nu in balbezit. Brîca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elasticii - cwa 0:1

23e minuut.
Brîca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Botezatu komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Baetrău speelt de bal door. Plămădială is nu in balbezit. Cordeleanu maakt een afschuwelijke overtreding. Cordeleanu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pîlîci onderschept slim de pass. Chim onderschept slim de pass. Chim passt de bal zonder na te denken. Aculai rent richting de bal. Aculai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Siren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pîlîci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chim. Chim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elasticii 67%, cwa 33%.
Elasticii - cwa 0:1

49e minuut.
Saveliev passt de bal zonder na te denken. Daar is Cordeleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordeleanu passt de bal met de wreef. Oborocianu is nu in balbezit. Oborocianu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Siren is nu in balbezit. Plămădială rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siren. Siren krijgt een gele kaart. Plămădială is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plămădială zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pîlîci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chim is nu in balbezit. Chim geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Groapă met de inworp. Cordeleanu is nu in balbezit. Cordeleanu haalt uit met een fantastische trap. Peciorschii rent richting de bal. Peciorschii geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Plămădială bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeleanu onderschept slim de pass. Cordeleanu probeert naar een medespeler te passen. Oborocianu is nu in balbezit. Oborocianu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Plămădială onderschept slim de pass. Plămădială passt de bal zonder na te denken. Gînga rent richting de bal. Aculai onderschept slim de pass. Aculai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Botezatu rent richting de bal. Botezatu met een sublieme pass. Aculai rent richting de bal. Aculai schiet op doel. Baetrău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elasticii - cwa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elasticii 52%, cwa 48%.
Elasticii - cwa 0:2

cwa