Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zimbru Olimpungheni
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 12.3
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Druc trapt de bal weg. Narabari kopt de bal weg. Carpovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grăjdieru rent richting de bal. Uzun onderschept slim de pass. Badrăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiuţ rent richting de bal. Puiuţ haalt uit met een fantastische trap. Guboglo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Galiperin geeft een hoge lob. Inworp. Gherasimovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puiuţ rent richting de bal. Puiuţ geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Grăjdieru speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badrăgan met een snelle inworp. Poalelungi is nu in balbezit. Poalelungi geeft een lange en hoge pass. Druc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Barancea is nu in balbezit. Grăjdieru onderschept slim de pass. Grăjdieru passt de bal met de wreef. Puiuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiuţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zimbru - Olimpungheni 1:0

28e minuut.
Puiuţ is nu in balbezit. Puiuţ geeft de bal voor. Uzun rent richting de bal. Grăjdieru onderschept slim de pass. Grăjdieru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zimbru - Olimpungheni 2:0

29e minuut.
Barancea probeert naar een medespeler te passen. Grăjdieru is nu in balbezit. Puiuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zimbru - Olimpungheni 3:0

33e minuut.
Puiuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Puiuţ passt de bal in één keer door. Galiperin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherasimovici is nu in balbezit. Gherasimovici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Grăjdieru onderschept slim de pass. Puiuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiuţ passt de bal met de wreef. Grăjdieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăjdieru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zimbru 36%, Olimpungheni 64%.
FC Zimbru - Olimpungheni 3:0

51e minuut.
Puiuţ probeert de bal aan de voet te houden. Galiperin is nu in balbezit. Puiuţ rent richting de bal. Puiuţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zimbru - Olimpungheni 4:0

55e minuut.
Lipoveţchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poloboc speelt de bal door. Puiuţ rent richting de bal. Barancea onderschept slim de pass. Barancea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Narabari verovert de bal door een tackle van achteren. Narabari passt de bal zonder na te denken. Cocoulin is nu in balbezit. Cocoulin geeft een hoge lob. Galiperin kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Poloboc passt de bal in één keer door. Grăjdieru rent richting de bal. Grăjdieru schiet op doel. Uzun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoulin verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Poloboc kopt de bal weg. Circov geeft een hoge lob. Iamboglo heeft problemen om de bal te vangen. Chemschii rent richting de bal. Chemschii schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zimbru 43%, Olimpungheni 57%.
FC Zimbru - Olimpungheni 4:0