Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc : Dacia FC Biliceni
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerepaghin met de inworp. Grişco is nu in balbezit. Grişco geeft de bal voor. Boltianschi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Cioilpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cerepaghin passt de bal zonder na te denken. Grişco probeert naar een medespeler te passen. Puşcaş rent richting de bal. Puşcaş haalt uit met een fantastische trap. Cioilpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - FC Biliceni 1:0

9e minuut.
Brezgan met een sublieme pass. Daar is Chioroglo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grişco is nu in balbezit. Grişco passt de bal met de wreef. Cerepaghin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Ojovanu de bal. Maleru kopt de bal weg. Klungelig pakt Podoleanciuc de bal. Chioroglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chioroglo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc : Dacia - FC Biliceni 1:1

25e minuut.
Dubălaru rent richting de bal. Dubălaru met een sublieme pass. Chioroglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chioroglo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - FC Biliceni 1:2

26e minuut.
Dubălaru is nu in balbezit. Brezgan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Brezgan de bal. Brezgan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerepaghin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojovanu rent richting de bal. Grişco onderschept slim de pass. Grişco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ojovanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ojovanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruhis met de inworp. Chipra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dubălaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brighidin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezgan rent richting de bal. Brezgan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc : Dacia 54%, FC Biliceni 46%.
Fc : Dacia - FC Biliceni 1:2

49e minuut.
Briculischii trapt de bal weg. Ojovanu kopt de bal weg. Podoleanciuc heeft problemen om de bal te vangen. Chioroglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chioroglo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - FC Biliceni 1:3

54e minuut.
Bruhis onderschept slim de pass. Bruhis geeft de bal voor. Daar is Boltianschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puşcaş rent richting de bal. Puşcaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brighidin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezgan rent richting de bal. Brezgan draait met de bal, schiet en ... Briculischii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Grişco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco begaat een overtreding. Grişco krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Tucan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Culea met de inworp. Cerepaghin rent richting de bal. Cerepaghin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puşcaş krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc : Dacia - FC Biliceni 2:3

78e minuut.
Brezgan verovert de bal door een tackle van achteren. Brezgan speelt de bal door. Bruhis is nu in balbezit. Brighidin onderschept slim de pass. Brighidin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Grişco onderschept slim de pass. Grişco passt de bal in één keer door. Puşcaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaş schiet op doel. Cioilpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc : Dacia - FC Biliceni 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc : Dacia 54%, FC Biliceni 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc : Dacia - FC Biliceni 3:3