Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 13:31
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.04
  • Stadion: ZaoMan Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21575
FC HaDong godfather9x
Bui Ha 433 Tactiek 1hit
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Đức Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Đức Hùng passt de bal in één keer door. Thanh Việt met een sublieme pass. Thiện Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Dũng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt geeft een lange en hoge pass. Trumpakais kopt de bal weg. Ðức Long heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Long schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Trumpakais met een sublieme pass. Trường Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Giang passt de bal met de wreef. Ðức Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Long schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Wyręba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thanh Việt speelt de bal door. Việt Tiến rent richting de bal. Ðức Long onderschept slim de pass. Ðức Long draait met de bal, schiet en ... Xuân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - godfather9x 1:0

26e minuut.
Dux geeft de bal voor. Inworp. Thanh Việt met een snelle inworp. Thiện Dũng controleert de bal met de borst. Dux speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sơn Hải rent richting de bal. Sơn Hải geeft een lange en hoge pass. Bazanello rent richting de bal. Ðức Long verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Long schiet op doel. Xuân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðức Long rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wyręba onderschept slim de pass. Wyręba met een sublieme pass. MacKimmie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Long verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Long draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wyręba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ðức Long de bal. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Long verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Long haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HaDong 41%, godfather9x 59%.
FC HaDong - godfather9x 1:0

51e minuut.
Daar is Hoàng Nghị, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Hải is nu in balbezit. Sơn Hải geeft de bal voor. Ðức Long is nu in balbezit. Ðức Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - godfather9x 2:0

53e minuut.
Trumpakais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trường Giang is nu in balbezit. Trường Giang geeft een hoge lob. Wyręba is nu in balbezit. Wyręba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - godfather9x 3:0

64e minuut.
Wyręba bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKimmie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKimmie geeft een lange en hoge pass. Wyręba rent richting de bal. Wyręba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Thanh Việt kan de bal niet met de borst controleren. Wyręba rent richting de bal. Wyręba geeft een hoge lob. Ðức Long is nu in balbezit. Ðức Long schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wyręba verovert de bal door een tackle van achteren. Wyręba probeert naar een medespeler te passen. Ðức Long is nu in balbezit. Ðức Long schiet op doel. Xuân Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðức Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - godfather9x 4:0

84e minuut.
Trumpakais rent richting de bal. Trumpakais geeft de bal voor. Hồng Đức probeert de bal met de borst te controleren. Wyręba is nu in balbezit. Wyręba draait met de bal, schiet en ... Xuân Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - godfather9x 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HaDong 25%, godfather9x 75%.
FC HaDong - godfather9x 5:0