Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mssi Emad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Said met een snelle inworp. Nagah is nu in balbezit. Nagah geeft een lange en hoge pass. Shalofh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
El Kenany verovert de bal door een tackle van achteren. El Kenany geeft de bal voor. Daar is Helmy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiyath rent richting de bal. Ghiyath draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Al Shirbeeni is nu in balbezit. Al Shirbeeni passt de bal met de wreef. Kamar rent richting de bal. Kamar haalt uit met een fantastische trap. Ayoub probeert de bal aan de voet te houden. El-Kheshen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Baha` El Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha` El Din probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kamar de bal. Kamar schiet op doel. Ayoub probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Al Shirbeeni is nu in balbezit. Al Shirbeeni passt de bal zonder na te denken. Daar is Gamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamar is nu in balbezit. Kamar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mssi 60%, Emad 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mssi - Emad 0:0

55e minuut.
Nagah rent richting de bal. Nagah passt de bal zonder na te denken. El-Said rent richting de bal. El-Said geeft een hoge lob. Ghiyath krijgt zijn hoofd ertegen. Shalofh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

68e minuut.
Gamal is nu in balbezit. Gamal geeft een lange en hoge pass. Nagah kopt de bal weg. Daar is Ghiyath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiyath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ezzat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Azeze met de inworp. Nagah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Amein rent richting de bal. Rida rent richting de bal. Rida geeft een hoge lob. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. El-Kheshen met een harde bal richting middenveld. Wael is nu in balbezit. Wael haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mssi 47%, Emad 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mssi - Emad 0:0